Hell or High Water (2016)

Hell or High Water er en film om kriminalitet, desperasjon, frykt og forholdet mellom to veldig forskjellige brødre.

Handlingen er satt til Vest-Texas, et område som har blitt hardt rammet av den fallende gårdsindustrien, og av oljeindustrien. Arbeidsledigheten er høy, og folk har mye gjeld.

To brødre må ty til bankran for å få tak i nok penger til å redde familiegården. Den ene broren er en skilt far, og han ønsker bare å lage et godt liv for sønnene sine. Den andre har nylig sluppet ut fra fengsel, og er på jakt etter litt spenning i livet. Deres plan er nøye gjennomtenkt, men en pensjonsklar sheriff er fast bestemt på å fange de to brødrene.

Omtale: Kinomagasinet.no

Regi:

Med: Jeff Bridges, Chris Pine, Ben Foster
Lengde: 102 min
Aldersgrense: 15 år
Tema: , , , ,

Blu-ray
Norsk

Musikk av Nick Cave og Warren Ellis

• MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.