Indina Jones Raiders of the Lost Arc (1981)

Det er 1936, og arkeologen Indiana Jones får i oppgave av etterretningstjenesten å hjelpe med å finne en legendarisk eldgammel kraft, Paktens ark, før nazistene får tak i den først. I et kappløp mot klokken blir Indy og vennene hans tatt med på en reise over hele verden i et spennende eventyr. Regissert av Steven Speilberg og med ikonisk musikk av John Williams, var denne første delen av «Indiana Jones»-serien vinneren av fire Oscar-priser, inkludert Beste effekter.

Regi:

Med: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, Ronald Lacey, John Rhys-Davies, Alfred Molina
Lengde: 116 min
Aldersgrense: 12 år
Tema: ,

Blu-ray
Amerikansk
Norsk

Obs, krever spesialgodkjenning. Ved bestilling, skriv noen ord om arrangementet og markedsføring – helst på engelsk.

• MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.