Infinity Pool (2023)

Et luksuriøst hotell. En skummel øy. Et enda skumlere rettssystem. James og Em Foster (Skarsgård, Coleman) nyter en etterlengtet all-inclusive ferie på en resort satt til den fiktive øyen La Tolqa. Etter en fatal ulykke utenfor hotellets grenser avsløres en pervers og hedonistisk subkultur blant øyas innbyggere, som resulterer i voldelige og surrealistiske hendelser.

På rollelisten finner vi blant andre Alexander Skarsgård, Mia Goth og Cleopatra Coleman. Filmen er regissert av Brandon Cronenberg, som tidligere har laget Antiviral (2012) og Possessor (2020). Filmen hadde verdenspremiere under Sundance Film Festival i 2023.


Regi:

Med: Mia Goth, Cleopatra Coleman, Thomas Kretschmann, Amanda Brugel, John Ralston, Alexander Skarsgård
Lengde: 118 min
Aldersgrense: 18 år
Tema: ,

Blu-ray
Engelsk
Norsk
  • MPLC

    700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

    Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

    OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.