Istid (2001)

Ice Age

Når istiden kommer er det ikke alle dyrene som setter kursen som varmere strøk. Blant disse finner vi Manfred, en sta og egen mammut som gjør ting på sin egen måte. Og for ikke å glemme Sid, et veldig bedagelig og klumsete dovendyr. Sid snakker mye – veldig mye – om alt og ingenting. Etter å ha ødelagt lunsjen til noen gretne, sultne neshorn bestemmer han seg for at Manfred er den som kan beskytte han fra lignende farer. Men han har ikke spurt Manfred ennå. Neida, det er ikke så viktig for Sid. Han bare slår følge han – for selskap setter vi vel alle pris på?

Manfred vil slettes ikke ha følge av Sid og gjør ALT han kan for å slippe unna plageånden. Oh om ikke det var nok, har de plutseig fått selskap av sabeltanntigeren Diego, en slu kar som egentlig er ute etter å ta Manfred og Sid, men som ombestemmer seg når han lærer de finurlige duoen bedre å kjenne.

Når de tre finner menneskebabyen Roshan helt alene, innser de at de må hjelpe den lille tilbake til «flokken» sin. Dermed er det duket for deres livs kaldeste eventyr!


Regi:

Med: Otto Jespersen, Dagfinn Lyngbø, Sven Nordin
Lengde: 81 min
Aldersgrense: 6 år
Tema: , , ,

Blu-ray
Norsk, engelsk, dansk.
Norsk, Dansk, Engelsk