Juno (2007)

En vanlig kjedelig ettermiddag blir langt fra kjedelig når Juno bestemmer seg for å ha sex med sin sjarmerende intetanende kamerat, Bleeker. Ansikt til ansikt med sin ikke planlagte graviditet bestemmer hun seg ved hjelp av sin bestevenninne Leah om å adoptere bort barnet. Hun finner det «perfekte forstads par» i en annonse. Mark og Vanessa Loring. Hele familien går sammen om å hjelpe og støtte Juno som stadig vekk kommer opp i situasjoner som hun egentlig er altfor ung til å takle. Juno er allikevel fryktløs og takler problemene på både en smart og uventet måte.

Regi:

Med: Elliot Page, Michael Cera, Olivia Thirlby, Jason Bateman, Jennifer Garner
Lengde: 96 min
Aldersgrense: 12 år
Tema: ,

Blu-ray
Utekstet
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.