Jurassic Park (1993)

På en øy bygger milliardæren Hammond sin egen private fornøyelsespark, der hovedattraksjonen er kjempeøgler som døde ut for 65 millioner år siden. Hammond har imidlertid gjenskapt disse forhistoriske dyrene ved hjelp av avansert genteknologi. To forskere, to kontrollører og barnebarna til Hammond blir med ham til parken på besøk. Men når en ansatt provoserer dinosaurene, blir omvisningen brått et mareritt.

Steven Spielberg er alltid en mester til å trylle frem spennende filmfortellinger og den fantastiske musikken til John Williams gjør det hele enda mer intenst.

Omtale: cinemateket.no


Regi:

Med: Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, Richard Attenborough
Lengde: 127 min
Aldersgrense: 9 år
Tema: ,

Blu-ray
Engelsk
Norsk
  • MPLC

    650 kr + MVA.

    Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

    OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.