Kule kryp 2 (2018)

Minuscule - Les mandibules du bout du monde

Ved et uhell blir vår venn marihønen fanget i en eske som sendes avgårde til en øde øy langt borte.
Her lurer nye og ukjente farer, og småkrypene samles derfor til en ny spektakulær redningsaksjon. Men rekker de frem i tide til å redde marihønen?

Regi:
,
Med: Bruno Salomone, Thierry Frémont, Stéphane Coulon, Jean Nanga, Sarah Cohen-Hadria
Lengde: 91 min
Aldersgrense: 6 år
Tema: , ,

DVD
Uten dialog
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.