Little Women

Little Women (2019)

I kjølvannet av den amerikanske borgerkrigen begynner fire søstre i Massachusetts å finne fotfeste i voksenlivet. Jo er en ambisiøs forfatterspire, pianisten Beth sliter med sykdom, Amy oppdras til å bli en sosietetspike, mens den eldste, Meg, er mor til to i et pengefattig ekteskap. LITTLE WOMEN følger søstrenes liv over flere år i denne varme og herlige oppvekstskildringen.

Etter suksessen med LADY BIRD (2017) er regissør Greta Gerwig tilbake med nok et kritikerrost drama fylt av humor og empati. Med hjelp av et stjernelag av unge skuespillere, i tillegg til etablerte storheter som Laura Dern og Meryl Streep, puster hun nytt liv i Louisa May Alcotts romanklassiker. 150 år etter at boken først ble utgitt finner Gerwig nye måter å utforske dens evig aktuelle tematikk, knyttet til identitet, klasseskiller og likestilling.

(TIFF.no)

Regi:

Med: Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Florence Pugh, Emma Watson
Lengde: 135 min
Aldersgrense: 15 år
Tema: ,

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.

DCP
  • SF Studios

900,- NOK + mva.

DCP bestilles fra Filmklubbforbundet, og overføres digitalt. Et overføringsgebyr kommer i tillegg.
    Kontaktperson for KDM: kbf@sfstudios.no.