Little Women

Little Women (2019)

I kjølvannet av den amerikanske borgerkrigen begynner fire søstre i Massachusetts å finne fotfeste i voksenlivet. Jo er en ambisiøs forfatterspire, pianisten Beth sliter med sykdom, Amy oppdras til å bli en sosietetspike, mens den eldste, Meg, er mor til to i et pengefattig ekteskap. LITTLE WOMEN følger søstrenes liv over flere år i denne varme og herlige oppvekstskildringen.

Etter suksessen med LADY BIRD (2017) er regissør Greta Gerwig tilbake med nok et kritikerrost drama fylt av humor og empati. Med hjelp av et stjernelag av unge skuespillere, i tillegg til etablerte storheter som Laura Dern og Meryl Streep, puster hun nytt liv i Louisa May Alcotts romanklassiker. 150 år etter at boken først ble utgitt finner Gerwig nye måter å utforske dens evig aktuelle tematikk, knyttet til identitet, klasseskiller og likestilling.

(TIFF.no)

Regi:

Med: Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Florence Pugh, Emma Watson
Lengde: 135 min
Aldersgrense: 15 år
Tema: ,

Blu-ray
Norsk
  • Swedish Film

Pris enkeltfilm: kr. 750,- (inkl. mva)

OBS: Merk at det for Swedish-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Alle tilstede på visningen må være medlemmer i klubben.

DCP
  • SF Studios

900,- NOK + mva.

DCP bestilles fra Filmklubbforbundet, og overføres digitalt. Et overføringsgebyr kommer i tillegg.
    Kontaktperson for KDM: kbf@sfstudios.no.