Louder Than Bombs (2015)

Triers første engelskspråklige film tok ham til hovedkonkurransen i Cannes i år, og er en kompleks filmfortelling om sorg, savn, identitet og minner. Vi møter en familie der medlemmene strever med å finne forbindelseslinjene til hverandre, ikke minst til moren Isabelle, som mistet livet i en ulykke tre år tilbake.

Tre år etter fotografen Isabelle Reed’s død i det som tilsynelatende var en bilulykke, må enkemannen Gene fortelle sin yngste sønn Conrad hva som egentlig skjedde. Han ber sin eldste sønn Jonah om å komme hjem for å hjelpe, men istedenfor vender han seg mot ham. Jonah har sitt eget bilde av sin mor og er ikke villig til å gi det opp. Med et slående billedspråk og innsiktsfulle karaktertegninger forteller Louder Than Bombs en sterk historie om løsrivelse og samhold i en moderne familie.

Omtale: Cinemateket i Oslo / Filmweb

, ,
Regi:

Med: Isabelle Huppert, Gabriel Byrne, Jesse Eisenberg, Amy Ryan, Rachel Brosnahan, David Strathairn
Lengde: 109 min
Aldersgrense: 12 år
Tema:

DVD
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.