mistress america

Mistress America (2015)

Mistress America

Dramakomedien FRANCES HA er et av de store høydepunktene i karrierene til regissør Noah Baumbach og skuespiller Greta Gerwig. Nå er kjæresteparet tilbake med en ny film, hvor de sitatvennlige replikkene fyker veggimellom, og hvor Gerwig virkelig får anledning til å bevise at hun er en av sin generasjons store filmkomikere.

Gerwig spiller hovedrollen som den energiske Brooke, en selvlært interiørarkitekt/aerobicinstruktør/sosiale medier-ekspert som tar sin vordende stesøster Tracy under sine vinger. Brooke er et oppkomme av kuriøse innfall og ideer, og Tracy blir raskt fascinert av hennes utradisjonelle livsstil og usvikelige tro på seg selv. Og når de to legger ut på en roadtrip for å sikre finansiering til Brookes vidløftige restaurantplaner, er det duket for en forviklingskomedie av beste merke.

Med et sylskarpt manus og gnistrende samspill mellom Gerwig og nykommeren Lola Kirke (søsteren til Jessa fra «Girls»), er MISTRESS AMERICA en stor filmopplevelse som viser at komedier kan by på vel så innsiktsfulle karakterportretter som drama.


Regi:

Med: Greta Gerwig, Lola Kirke, Matthew Shear, Jasmine Cephas-Jones, Heather Lind, Michael Chernus, Cindy Cheung, Kathryn Erbe, Dean Wareham
Lengde: 84 min
Aldersgrense: Tillatt for alle
Tema: , , ,

DCP
Engelsk
  • Tour de Force

    DCP: 900 kr + mva. Overføringsgebyr kr. 500,- kommer i tillegg. Bestilles direkte fra Tour de Force. Kontakt: post@tourdeforce.no

    DVD/Bluray: 650,- kr + mva. Bestilles direkte fra NFK.

    De fleste Tour de Force filmene er også tilgjengelige for påsyn via Vimeo.