moonage daydream

Moonage Daydream (2022)

Moonage Daydream, av den Oscar-nominerte regissøren Brett Morgen, beskrives som en altoppslukende filmopplevelse, en audiovisuell romodyssé, om en av tidenes mest ikoniske rockestjerner! Filmen har full støtte fra Bowies dødsbo og inneholder mange av hans beste sanger, samt tidligere aldri vist konsertmateriale.

,
Regi:

Med: David Bowie, Iman, Lou Reed, Tina Turner, Russell Harty, Dick Cavett, Bing Crosby, Elizabeth Taylor, Fred Astaire, Ginger Rogers
Lengde: 135 min
Aldersgrense: 9 år
Tema: ,

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.