Once upon a time in the West

Once Upon a Time in the West (1968)

Once Upon A Time In The West er like stor som Monument Valley der den ble spilt inn, like ruvende som de store skuespillerne som bekler rollelisten og like tøff som et hvert barn forestiller seg Det Ville Vesten.

Henry Fonda spiller den hensynsløse Frank, en morderisk psykopat som uten anger utsletter hele familien til Brett McBain (Frank Wolff) for at jernbanemagnaten Morton (Gabriele Ferzetti) skal få kloa i hans dyrebare land. McBains enke Jill (Claudia Cardinale) overtar imidlertid eiendommen, og den mystiske Harmonica (Charles Bronson) påtar seg å beskytte henne.

,
Regi:

Med: Claudia Cardinale, Henry Fonda, Jason Robards, Charles Bronson, Gabriele Ferzetti
Lengde: 159 min
Aldersgrense: 15 år
Tema:

Blu-ray
Norsk

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

• MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.