parallelle mødre

Parallelle mødre (2021)

Madres paralelas

De førstegangsfødende Janis og Ana har to ting til felles: begge er single hvis graviditeter ikke var planlagt. De kjenner hverandre ikke, men havner på samme rom på sykehuset. Janis, som er midt i livet, angrer ikke og gleder seg til babyens ankomst. Tenåringen Ana er redd og usikker, men vil ikke være avhengig av sine travle foreldres hjelp. De to mødrene knytter uventede bånd som skal forandre deres liv på en transformativ måte. Pedro Almodóvar er i storform der han forteller en fengslende historie om kraften i mors kjærlighet, og om søken etter opprinnelse og slektskap. Janis er portrettert av Penélope Cruz, som ble kåret til beste kvinnelige skuespiller i Venezia for sin sterke opptreden.


Regi:

Med: Penélope Cruz, Milena Smit, Israel Elejalde, Aitana Sánchez-Gijón, Rossy de Palma, Julieta Serrano, Arantxa Aranguren, Adelfa Calvo, José Javier Domínguez, Carmen Flores
Lengde: 123 min
Aldersgrense: 12 år
Tema:

DCP, Blu-ray
Spansk
Norsk
  • Ymer Media

    DCP: 900kr + mva. Overføringsgebyr  250kr så lenge filmen blir booket minst 9 dager før visningsdato. Under den grensen kan det forekomme et «hastegebyr» på 450 kr.
    Bluray/DVD: 750kr + mva.
    Visning i barnefilmklubber: 750kr + mva uanhengig av format.