Pearl (2022)

I 1918 prøver en ung kvinne på randen av galskap å oppnå berømmelse i et desperat forsøk på å unnslippe hardt slit, isolasjon og et kjærlighetsløst liv på foreldrenes gård.

Regi:

Med: Mia Goth, David Corenswet, Tandi Wright, Matthew Sunderland, Emma Jenkins-Purro, Alistair Sewell
Lengde: 98 min
Aldersgrense: 15 år
Tema: ,

Blu-ray
Norsk, Svensk, Dansk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.