Richard Storken og den mystiske juvelen (2023)

Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel

Richard, en eventyrlysten spurv oppdratt av storker, overvintrer i Nord-Afrika der han møter den gatesmarte Samia og hennes spurvegjeng, som holdes fanget av den grådige og nådeløse påfuglen Zamano. Spurvenes eneste vei til frihet går gjennom å løse en gåte og bringe Zamano den mytiske juvelen. Sammen med sine vindskeive venner Olga og Kiki, legger Richard ut på en actionfylt ferd for å frigjøre spurvene fra Zamanos klør. På veien får han nye venner – men også et nytt syn på seg selv.

Richard Storken og den mystiske juvelener en fengslende fabel som ikke bare viser oss kraften i samarbeid, men også de enorme ressursene som ligger i dobbelt identitet. Richard lykkes, ikke fordi han er en spurv, og ikke fordi han er oppdratt som stork, men fordi han er begge deler: en spork som kombinerer det beste fra to verdener.

, ,
Regi:
,
Med: Haddy N’jie, Jonas Hoff Oftebro, Nils Ole Oftebro, Anette Hoff, Paul Ottar Haga, Oskar Fjeldstad-Bergheim, Bjarte Hjelmeland, Amina Mohamud
Lengde: 85 min
Aldersgrense: 6 år
Tema: , ,

DCP
Norsk
 • SF Studios

  900,- NOK + mva.

  DCP bestilles fra Filmklubbforbundet, og overføres digitalt. Et overføringsgebyr kommer i tillegg.
  Kontaktperson for KDM: kbf@sfstudios.no.

DVD
Norsk
 • MPLC

  700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

  Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

  OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.