Rød (2022)

Turning Red

Det kan være tøft å vokse opp. Disney og Pixars Rød introduserer Mei Lee, en selvsikker, nerdete 13-åring som slites mellom å være sin mors pliktoppfyllende datter og kaoset puberteten medfører. Hennes overbeskyttende mor, Ming, er aldri langt fra datteren, og det er en uheldig virkelighet for tenåringen. Og som om endringer i interesser, forhold og kropp ikke var nok, blir hun til en diger rød panda når hun blir for oppspilt (og det er praktisk talt ALLTID)! Regissert av Oscar-vinner Domee Shi (Pixar-kortfilmen Bao) og produsert av Lindsey Collins.

Omtale: Verdensteatret.no

Regi:

Med: Maitreyi Ramakrishnan, Sandra Oh, Rosalie Chiang, Jordan Fisher, Ava Morse, James Hong
Lengde: 96 min
Aldersgrense: 9 år
Tema: ,

Blu-ray
Utekstet
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.