School of Rock (2003)

Når Dewey Finn får sparken fra bandet sitt og havner etter med husleia, utgir han seg for å være romkameraten. Han lykkes snart med å få seg jobb som musikklærer på en finere privatskole. Dewey kan ingenting om læreryrket. Likevel gjør han en entusiastisk innsats for å lære elevene det eneste han kan, nemlig rockemusikk. Snart er Dewey i full sving med å legge en plan om at klassen skal tromme sammen til et band og delta i konkurransen «Battle of the Bands».

Regi:

Med: Jack Black, Mike White, Joan Cusack
Lengde: 109 min
Aldersgrense: Tillatt for alle
Tema: ,

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.