SIXTEEN CANDLES

Sixteen Candles (1984)

Samantha forventer at hele livet skal forandre seg når hun fyller 16 år. Familien har imidlertid helt glemt hennes bursdag siden hennes storesøster skal gifte seg samme dag. I tillegg er hun håpløst forelsket i en kjekk avgangsstudent ved navn Jake Ryan, en forelskelse han umulig kan gjengjelde til en førsteårsstudent som henne (slik hun ser det). I tillegg til alt dette er en innpåsliten nerd ved navn Farmer Ted forelsket i henne. Men selv om fødselsdagen begynner som en stor skuffelse, oppstår det allikevel en rekke overraskelser utover dagen.

Omtale: Wikipedia


Regi:

Med: Molly Ringwald, Justin Henry, Michael Schoeffling, Haviland Morris, Gedde Watanabe, Anthony Michael Hall, Paul Dooley, Carlin Glynn, Blanche Baker, Edward Andrews
Lengde: 93 min
Aldersgrense: 12 år
Tema: ,

Blu-ray
Engelsk
Norsk
  • MPLC

    700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

    Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

    OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.