Strange Days (1995)

Rett før overgangen til det nye millenniet har menneskets kontinuerlige jakt på ultimate sanseopplevelser gitt næring til designerdop-industrien. Lenny Nero er en tidligere politimann som nå livnærer seg ved å selge digitaliserte versjoner av andre menneskers opplevelser. Men en dag viser en av dem et drap.

Kathryn Bigelows stemningsfulle cyber noir -har over tid opparbeidet seg en trofast fanskare, som mener den er et undervurdert mesterverk.

Regi:

Med: Ralph Fiennes, Angela Bassett, Juliette Lewis, Tom Sizemore, Michael Wincott
Lengde: 145 min
Aldersgrense: 18 år
Tema: , ,

Blu-ray
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.