The Beguiled

The Beguiled (2016)

På en pikeskole i Virginia lever de unge jentene og bestyrerinnen (Nicole Kidman) et pliktoppfyllende liv mens borgerkrigen raser utenfor. En av jentene finner en dag en skadet soldat (Colin Farrell), og tar ham med hjem. Den ulmende spenningen som oppstår, gjør at undertrykt lidenskap og sjalusi kommer til overflaten, hvilket får dramatiske følger for alle involverte.

Regi:

Med: Elle Fanning, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Colin Farrell
Lengde: 93 min
Aldersgrense: 9 år
Tema: , , ,

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.