The Departed (2006)

En av dem er håndlanger for Bostons mektigste mafiaboss. Den andre er i delstatspolitiet for å ta knekken på mafiabossen. De kjenner ikke hverandre, men begge har den samme hemmeligheten: De er muldvarper og tystere på hver sin side. Snart risikerer de å bli avslørt.

I Boston har delstatspolitiet gått til full krig mot byens organiserte kriminalitet. Nøkkelen til suksess ligger i å fjerne den mektige mafiabossen Frank Costello med hjelp fra innsiden.

Den unge politimannen Billy Costigan, som vokste opp i Sør-Boston, har fått i oppdrag å infiltrere mafiaen som ledes av Costello. Mens Billy raskt vinner Costellos tillit, stiger den kriminelle Colin Sullivan i gradene i delstatspolitiet. Han er en av de håndplukkede politimennene som skal ta knekken på Costello. Det hans overordnede ikke vet, er at Colin har infiltrert politiet som informant for Costello.

De to unge mennene blir dypt involvert i dobbeltlivet sitt mens de samler informasjon om tiltak og mottiltak i operasjonene de har kommet på innsiden av. Så blir det åpenbart for både gangstere og politi at det finnes en muldvarp blant dem. Billy og Colin står i fare for å bli tatt og avslørt for fienden. De begynner et kappløp for å avdekke hverandre og å redde seg selv mens det ennå er tid.


Regi:

Med: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Martin Sheen, Mark Wahlberg, Ray Winstone, Alec Baldwin, Vera Farmiga
Lengde: 152 min
Aldersgrense: 15 år
Tema: ,

DCP
Engelsk
Utekstet

DCP (utekstet) kan bestilles ved forespørsel.

  • Park Circus

    200 GBP per visning + DCP-overføring (€75 via Deluxe, €150 via Unique)

Blu-ray
Engelsk
Norsk
  • Filmbank

    Bluray/DVD: £100 per visning + mva. Bestilles via NFK.