The Grand Budapest Hotel (2014)

The Grand Budapest Hotel er fortellingen om Gustave H, en legendarisk concierge på et berømte europeisk hotell i mellomkrigstiden og Zero Moustafa, – lobbygutten – som blir hans beste venn. Fortellingen inneholder blant annet tyveri av berømte malerier og kampen om en enorm familieformue med et Europa i forandring som bakgrunnsteppe.

Regi:

Med: Ralph Fiennes, Tony Revolori, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Saoirse Ronan, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Tom Wilkinson, Owen Wilson
Lengde: 99 min
Aldersgrense: 12 år
Tema:

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.