The Homesman

The Homesman (2014)

Mary Bee Cuddy (Hilary Swank) er en singel og «voksen» dame i en liten ørkenby i Nebraska på 1800-‘tallet. Når tre unge kvinner begynner å vise tegn til psykiske problemer, samler pastor Dowd (John Lithgow) mennene i landsbyen. Ingen av dem sier seg villig til å følge disse kvinnene til Iowa, ingen bortsett fra Cuddy. I en mannsdominert verden kjemper Cuddy for tre kvinner på randen av galskap. På veien blir hun holdt igjen av George Briggs (Tommy Lee Jones), han har blitt knyttet opp med tau rundt halsen for å ha brukt en annen manns land som sin egen. Motvillig frigjør hun Briggs på betingelsen at han hjelper henne å eskortere kvinnene til Iowa.

Regi:

Med: Tommy Lee Jones, Hillary Swank, Meryl Streep, Grace Gummer
Lengde: 123 min
Aldersgrense: 15 år
Tema: ,

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.