The Muppet Movie (1979)

Etter et møte med en talentspeider drar Kermit til Hollywood med showbusiness-drømmer. Fozzie, Gonzo og Miss Piggy blir med i håp om å bli stjerner, men alt går galt når Kermit havner i klørne til dr. Hopper, en skurk som gjerne vil reklamere for restaurantene sine der de selger stekte froskelår.

Regi:

Med: Jim Henson, Frank Oz, Jerry Nelson, Richard Hunt, Dave Goelz,
Lengde: 97 min
Aldersgrense: 6 år
Tema: ,

Blu-ray
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.