Til glede (1950)

Till glädje

Under ledelse av den gamle dirigenten Sönderby repeterer Helsingborgs byorkester Beethovens niende symfoni. Plutselig når et telefonbudskap fram til en av musikerne, fiolinisten Stig Ericsson: Hans kone Marta har omkommet i en brann i sommerboligen.

Det var sju år siden de traff hverandre. De hadde giftet seg og fått to barn. Men ekteskapet hadde ikke blitt akkurat slik de hadde drømt om, og forskjellige hendelser førte til at samlivet smått om senn smuldret hen.

Regi:

Med: Birger Malmsten, John Ekman, Maj-Britt Nilsson, Margit Carlqvist, Stig Olin, Victor Sjöström
Lengde: 97 min
Aldersgrense: 12 år
Tema:

Blu-ray
Svensk
Engelsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.

DCP
Svensk
Engelsk

Alle DCP-visninger må godkjennes av SFI, og bør bestilles i god tid før visningen.

• Svenska Filminstitutet (SFI)

DCP: 2000 SEK per visning + frakt/overføringsgebyr (det er en fordel å være koblet til MovieTransit).