Tilbake til fremtiden II (1989)

Back to the Future II

Marty, Doc og den ombygde DeLorean-en har knapt rukket å parkere, før de legger ut på en ny tidsreise i andrefilmen. Denne gangen drar de frem i tid, til 2015, ettersom Martys barn er i trøbbel. I fremtiden får Marty tak i en gjenstand som kan bli nyttig i hans egen tid, men så blir den stjålet – og Marty må ut på nye tidsreiser.

Noe av sjarmen med å se Tilbake til fremtiden II nå, er å sammenligne filmens univers med vårt eget. Til dels traff jo Robert Zemeckis blink, for selv om det er et stykke igjen til alle har hoverboards, så finnes nettbrett, telefonbriller og flatskjerm, og for alt vi vet er det kanskje noen som bruker droner til å lufte hundene sine også.


Regi:

Med: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson, Harry Waters jr., Charles Fleischer, Joe Flaherty, Elisabeth Shue, James Tolkan, Jeffrey Weissman, Casey Siemaszko, Billy Zane, J.J. Cohen, Jay Koch, Claudia Wells, Elijah Wood
Lengde: 109 min
Aldersgrense: 12 år
Tema: ,

Blu-ray
Engelsk
Norsk
  • MPLC

    650 kr + MVA.

    Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

    OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.