Titanic (1997)

Skipet som ikke kunne synke skulle på sin jomfrutur fra Southampton i England over Atlanterhavet til New York. Frem til målet kom imidlertid bare under halvparten av passasjerene, for gigantskipet støtte på et isfjell i Nord Atlanteren og historien om det skjebnesvangre marerittet fortelles igjennom øynene til den overlevende Rose Dawson.

Regi:

Med: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Gloria Stuart, Bill Paxton, Ioan Gruffudd
Lengde: 194 min
Aldersgrense: 12 år
Tema: ,

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.