vannskapte land

Vanskapte land (2022)

Vanskabte land

Mot slutten av 1800-tallet blir Lucas, en ung dansk prest sendt til en avsidesliggende del av Island for å bygge en kirke og fotografere befolkningen. Jo dypere han reiser inn i det nådeløse og ufruktbare islandske landskapet, ledsaget av sin guide, jo mer mister han følelsen av sin egen virkelighet, misjon og moral. Da han kommer frem til den lille bosetningen og blir innkvartert av den danske kjøpmannen og hans to døtre, blir hans tro og beskjedenhet satt på prøve.

,
Regi:

Med: Ingvar Eggert Sigurðsson, Friðrik Friðriksson, Elliott Crosset Hove
Lengde: 142 min
Aldersgrense: 12 år
Tema:

DCP
Dansk, islandsk
Norsk
  • Ymer Media

DCP: 900kr + mva. Overføringsgebyr  250kr så lenge filmen blir booket minst 9 dager før visningsdato. Under den grensen kan det forekomme et «hastegebyr» på 450 kr.
    Bluray/DVD: 750kr + mva.
    Visning i barnefilmklubber: 750kr + mva uanhengig av format.

Blu-ray
Dansk, islandsk
  • Ymer Media

Bluray/DVD: 750kr + mva.
    Visning i barnefilmklubber: 750kr + mva uanhengig av format.