feuchtgebiete juri 889156

Wetlands (2013)

Smegma. Slim. Sæd. 18 år gamle Helen liker alt sammen. Som motstander av personlig hygiene, betrakter hun kroppen sin som et frigjøringsmiddel, hvor kroppsvæsker og odører skal få herje fritt og uhemmet. Da hun en dag havner på sykehus etter å ha påført seg selv analfissur etter et barberingsuhell, blir hun klar over hvordan sykehusoppholdet vil kunne oppfylle et av hennes høyeste ønsker – at foreldrene hennes skal finne sammen igjen.

Da Charlotte Roches roman «Våtmarksområder» kom ut i 2008 ble den mottatt av en lettere sjokkert kritikerskare, men dette hindret likevel ikke boken i å bli en internasjonal bestselger. I overgangen fra bok til film har skildringene av tabubelagte emner ikke blitt sensurert i nevneverdig grad, men resultatet er likevel en film fylt av sødme og humor som tegner et sjarmerende portrett av filmens hovedperson. WETLANDS er energisk, fargerik og herlig kompromissløs – og definitivt en oppvekstskildring som stiller seg godt utenfor den etablerte normen.


Regi:

Med: Carla Juri, Christoph Letkowski, Marlen Kruse
Lengde: 105 min
Aldersgrense: 15 år
Tema: ,

DCP
Tysk
Norsk

Bestilling: post(at)tourdeforce.no

  • Tour de Force

    DCP: 900 kr + mva. Overføringsgebyr kr. 500,- kommer i tillegg. Bestilles direkte fra Tour de Force. Kontakt: post@tourdeforce.no

    DVD/Bluray: 650,- kr + mva. Bestilles direkte fra NFK.

    De fleste Tour de Force filmene er også tilgjengelige for påsyn via Vimeo.