Women Talking (2022)

En gruppe kvinner sitter på et høyloft og diskuterer i all hemmelighet. De lever sitt liv isolert i en religiøs koloni. Et liv med undertrykkelse, vold og overgrep. Mot gamle, unge og barn. Hva enn de må gjøre for sikre en bedre fremtid for seg selv og barna, må de gjøre sammen. De kan ikke la ting være som de er. Skal de bli og slåss? Eller skal de flykte?

Oscar-vinneren Women Talking er en ny fantastisk og brennende aktuell film av Sarah Polley, basert på Miriam Toews roman Kvinnene snakker. Filmen vant Oscar for besste adapterte manus, og var også nominert til Oscar for beste film.

Omtale: Filmweb

Regi:

Med: Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Judith Ivey, Ben Whishaw, Frances McDormand
Lengde: 104 min
Aldersgrense: 12 år
Tema:

DCP
Norsk
  • SF Studios

900,- NOK + mva.

DCP bestilles fra Filmklubbforbundet, og overføres digitalt. Et overføringsgebyr kommer i tillegg.
    Kontaktperson for KDM: kbf@sfstudios.no.

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.