Zootropolis- Dyreriket (2016)

Zootopia

Dyrebyen Zootropolis er en smeltedigel hvor dyr fra alle miljøer lever sammen. Men når optimistiske betjent Judy Hopps ankommer, oppdager hun at det ikke er så enkelt å være første kanin i politistyrken. Fast bestemt på å bevise at hun er jobben verdig, slår hun til når hun får sjansen til å løse en sak, selv om hun må samarbeide med den rappkjeftede og slu reven Nick Wilde for å løse mysteriet.

Enkelte sekvenser eller mønster med blinkede lys kan påvirke lysfølsomme seere.

Regi:
,
Med: Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, Jenny Slate, Nate Torrence, Bonnie Hunt, Shakira
Lengde: 113 min
Aldersgrense: 6 år
Tema: , , ,

Blu-ray
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.