bilder fra nordisk filmcamp 2022 barn og unge lager film i danmark

Bli med til Danmark i sommer, og lær å lag film!

For deg mellom 12 og 15 år!

Våre danske kolleger i DaBUF (Landsforeningen Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber) gjør seg nok en gang klare for å samle nordiske barn i Danmark for en uke med å lage og se film sammen.

Kort fortalt:

Pris: Du må betale deltakeravgift selv, på 500 kroner. Filmklubbforbundet dekker reise og opphold for både barn og ledsagere.
Hvem kan dra? Vi kan sende 3 til 4 barn med 1 til 2 voksne ledsagere. Vi ser først og fremst etter noen som er medlem i en filmklubb.
Tid: 3.–7 juli 2023. (OBS: her sto det tidligere en feil, datoene er rettet nå). Det kan være lurt å reise ned en dag i forveiene og overnatte i København for å rekke å ta seg til Møn. Dette dekkes også av Filmklubbforbundet.
Sted: Møn, en øy utenfor København, Danmark.
Frist: Fortell oss om du ønsker å være med innen 10. mai. Her er det første barn til mølla! Du får raskt beskjed om du blir plukket ut til å delta. Send en e-post til nfk(at)filmklubb.no. Skriv navn, alder, hvilken filmklubb du tilhører, telefonnummer og e-postadresse. Dere får faktura med deltageravgift, og denne må betales innen 1. juni. Først når betalingen er gjennomført, er du offisielt påmeldt. Husk at påmeldingen er bindende.

Hva skjer på filmcamp?

FIlmcampen vil bestå av filmvisninger og produksjonsverksteder. Deltagerne blir delt inn i grupper, og I løpet av fem lærerike dager skal de lage sine egne filmer. Filmene vises på den lokale kinoen på slutten av oppholdet.

Her kan du lese hvordan turen var i 2022, da Tima og Emilie deltok fra Norge. Du kan også se filmene de var med på å lage!

Filmcampen arrangeres av Danske børne- og ungdoms Filmklubber og Filmfabrikken, i samarbeid med Nordisk Kulturfond, Norsk Filmklubbforbund, BUFF Malmø, Film.gl og Klippfisk.

Toppbilde: Fra Nordisk filmcamp i 2022.