Godt nytt filmklubbår!

En vår full av film, datoer å merke seg og viktig info for deg som driver filmklubb

Vi i Filmklubbforbundet ønsker alle et godt nytt år. Mange av filmklubbene er allerede i gang med å planlegge vårens filmvisninger, og ut fra de flere hundre visningene som allerede er booket, ser det ut til å bli et begivenhetsrikt filmklubbsemester. 

Har dere ikke landet på hva dere vil vise? Dere kan kikke i filmkatalogen vår for å se hva vi kan låne dere av film. Det er mulig å vise andre filmer også. Ta kontakt med chloe (at) filmklubb.no for å få hjelp til å finne ut av priser for rettigheter.

Medlemsregistreringssystem

I år har vi ikke laget klistremerker. Med det digitale medlemsregistreringssystemet er tanken at vi beveger oss bort fra kort og merker, og ser om det holder å bare registrere folk digitalt.

Om dere trenger kortene kan dere fortsette å bruke dem, men dere må fortsatt registrere medlemmene digitalt. Fra nå vil vi bruke dette systemet for å fakturere dere for medlemskontingent. Vi i Filmklubbforbundet kan bare hente ut antall medlemmer dere har.

Er det noe ved systemet dere trenger hjelp med, eller dere ser ikke fungerer optimalt for dere? Ta gjerne kontakt med oss på nfk (at) filmklubb.no, så finner vi en løsning.

Årsrapportering 2023

Har klubben din ennå ikke sendt inn tall for 2023? Dette er viktig informasjon for å dokumentere filmklubbvirksomheten overfor de som gir oss støtte. Rapporten finner du her, og Frist for innsending er onsdag 17. januar 2024

Nominer Årets filmklubb og Årets barnefilmklubb!

Det er aller størst sjanse for å vinne Årets filmklubb om dere nominerer egen klubb! Dere vet mest om hva dere får til, skryt til dere rødmer og nominer her. FRIST: Fredag 19. januar 2024.

Møtes i Tromsø

Har du meldt deg på filmklubbseminaret vi arrangerer i Tromsø under Tromsø internasjonale filmfestival? Vi gir reisestøtte til styremedlemmer i filmklubber som vil få med seg festival og filmklubbseminar, 3500 kr per person, inntil 2 stk fra styret.

(Eller regnet på en annen måte: dere kan sende flere en to, og fordele 7000 kr mellom dere slik dere ønsker.) Reisestøtte får dere etter reisa, når dere sender kvitteringer for reise og opphold (det holder med kvitteringer for summen dere får støttet), og dere må delta på filmklubbseminaret for å få støtte. Program for filmklubbseminaret kommer her.

Andre filmklubbting som skjer i Tromsø: 

Slumber party party! Etter filmen inviterer Tromsø filmklubb til fest på Amtmandens fra cirka klokka 20. Gratis inngang, ta med de du kjenner. Åpent for alle, ikke bare filmklubbfolk.

Flere ting å glede seg til i 2024

Sett av datoen: Vi møtes i Bergen for Filmklubbdagene Bergsem fredag 15.- søndag 17. mars Da blir det landsmøte, filmer, erfaringsutveksling og prisutdeling til Årets filmklubb og Årets barnefilmklubb. Følg med her for mer info. 

Om du vil skaffe hotellrom allerede nå, kan vi anbefale Scandic Byparken, som ligger nær Kvarteret, der helga skal foregå. Bruker du denne lenken Scandichotels2024 får du rabatt på rom som kan avbestilles. (Det er rimeligere med ikke-kansellerbare rom, selv uten rabatt). 

Vi ser frem mot et innholdsrikt filmklubbår, og gleder oss til vi ses! 

Hilsen Marte, Atle, Ingrid og Chloé og styret i Filmklubbforbundet