Filmklubbseminaret i Tromsø

Hvert år arrangerer Filmklubbforbundet et seminar for filmklubb-folk under filmfestivalen i Tromsø i januar. Vi ser tilbake på året som har vært, og sammen med engasjerende gjester og erfarne filmklubbfolk, henter vi inspirasjon og tips til arrangementer i det kommende året!

TID: Fredag 19. januar 2024.
STED: Tromsø.

***

Mer informasjon om programmet kommer når det nærmer seg. Vi pleier å møtes på morgenen fredag, ha noen timer sammen, og spise lunsj, før vi går videre og ser festivalfilm.

På kvelden pleier vi å vise en filmklubbklassiker på Verdensteatret. I løpet av uka pleier også Tromsø filmklubb å arrangere filmquiz, de viser en film, og de arrangerer filmklubbfest.

Reisestøtte:

Filmklubbforbundet tilbyr reisestøtte til  filmklubbseminaret i Tromsø.

Du kan få støtte om du sitter i styret for en filmklubb som er registrert hos oss. Vi støtter at en til to stykker fra styret kommer på seminar, og vi gir inntil kr. 3500 per person.

Beløpet går til å dekke reise og overnatting. Du må møte opp på hele seminaret for å få støtte. Pengene utbetales i etterkant når du sender inn kvitteringer for turen. Støtten dekker ikke seminaravgift/ akkreditering. Summen vil nok ikke dekke hele turen, men har du ekstra lang reisevei og dyre billetter kan vi støtte litt mer. Send en epost til  nfk@filmklubb.no der du sier hvor du reiser fra og hva det vil koste.

Billetter til filmer på TIFF: 

For deg som er akkreditert: billetter hentes ut på nett dagen før visning eller samme dag. Du skal ha fått e-post om hvordan dette fungerer. For deg som ikke er akkreditert, er billettsalget åpent. I år skjer alt på nett.

Håper alle holder seg friske! Vi ser frem til å se dere!