En dag i en barnefilmkonsulents liv

«Har du hørt lyden av et hode som blir knust», ropte en lystig jypling på 14, og smashet en hammer inn i en vannmelon med mikrofon på stativ i passe avstand. Ingrid Dokka skriver om erfaringer med skrekkfilmkurs for barn.
Filmklubbminne: Jeg ble solgt, til filmklubbrørsla.

-Filmen gjorde uutslettelig inntrykk og jeg husker jeg syns det var rart at voksne mennesker, flest menn, kunne finne sånn glede og interesse i å sitte sammen på kino å se andre voksne menn synge opera og sprette rundt i grønn trikot. Les Hilde Kjos' filmklubbminne!
Filmmusikk med boksehansker

Florø filmklubb har flere ganger vist at de er gode på samarbeid med lokale aktører. Denne gangen kombinerte de hornmusikk og filmviter Thor Joachim Haga for en opplevelse i filmmusikk.