fbpx
Seminar om filmklubbdrift – Tromsø

Seminar om filmklubbdrift – Tromsø

Hvert år arrangerer Filmklubbforbundet et seminar for filmklubb-folk under filmfestivalen i Tromsø i januar. Vi ser tilbake på året som har vært, og sammen med engasjerende gjester og erfarne filmklubbfolk, henter vi inspirasjon og tips til arrangementer i det kommende året 

TID: Fredag 20. januar 2023
STED: Driv, Storgata 6, Tromsø
Påmelding her! (Det er gratis for filmklubbfolk å være med.)

Program (flere detaljer kommer)

09:00 Registrering og kaffe
Diskusjoner, erfaringsutveksling, mini-foredrag og gode pauser der du kan prate med andre filmklubbfolk.
12:30–13:30 Felles lunsj. Sett deg sammen med en du ikke kjenner fra før.

Reisestøtte:

Filmklubbforbundet tilbyr reisestøtte til filmklubbseminaret i Tromsø.

Du kan få støtte om du sitter i styret for en filmklubb som er registrert hos oss. Vi støtter at en til to stykker fra styret kommer på seminar, og vi gir inntil kr. 4000 per person. (Men klubben må gjerne sende flere representanter! Dere kan fordele reisestøtten slik dere ønsker mellom dere.)

Beløpet går til å dekke reise og overnatting. Du må møte opp på hele seminaret for å få støtte. Pengene utbetales i etterkant når du sender inn kvitteringer for turen. Støtten dekker ikke seminaravgift/ akkreditering til TIFF. Summen vil nok ikke dekke hele turen, men har du ekstra lang reisevei og dyre billetter kan vi støtte litt mer. Send en e-post til  nfk (at) filmklubb.no der du sier hvor du reiser fra og hva det vil koste.

Billetter til filmer på TIFF: 

Filmklubbfolk får en egen rabattkode for akkreditering til TIFF.. Om du ikke har fått kode på nyhetsbrev, si fra til nfk (at) filmklubb.no.