fbpx
Seminar om filmklubbdrift

Seminar om filmklubbdrift

Hvert år arrangerer Filmklubbforbundet et seminar for filmklubb-folk under filmfestivalen i Tromsø i januar. Vi ser tilbake på året som har vært, og sammen med engasjerende gjester og erfarne filmklubbfolk, henter vi inspirasjon og tips til arrangementer i det kommende året!

BLIR DET FYSISK SEMINAR? Ja! Alle må ha på munnbind, og det blir faste, tilviste plasser, med 1 meters mellomrom. 

Endelig møtes vi igjen, og vi gir dere gode tips til hvordan få folk tilbake i filmklubben med inspirerende innlegg fra engasjerte innledere.

Vi vil prate om mangfold og inkludering, og om tips og triks for filmklubbdrift. Det blir også rikelig med tid for filmklubbfolk til å prate med hverandre og dele erfaringer. Følg med for oppdatert program!

TID: Fredag 21. januar 2022, kl. 10–14 inkludert lunsj
STED: Driv i Tromsø!

Meld deg på her!

Program:

10:30 Registrering og kaffe
11:00 Velkommen og litt fra Filmklubbforbundet
11:15 «Hvordan bygge en kino og overtale folk» ved Unnur Sande, daglig leder Vega scene.
11:45 Kort fra valgkomiteen

11:50 PAUSE

12:05 «Hvordan mangfold kan løfte filmklubbene» ved Marit Aure i Cit-egration.
12:35 Utdeling av Filmklubbprisen

12:50 Pause

13:00 «Hvordan få pressen til å bry seg om filmklubben?» Ved Martin Øsmundset, kommunikasjonsrådgiver i Kulturmeglerne / styret i Filmklubbforbundet.
13:15 Facebook-annonsering i praksis, ved Hanne Rømsing, PR-ansvarlig i Bergen filmklubb (I opptak).
13:30 Besøk av Joao Paulo Macedo, president i FICC, Det internasjonale filmklubbforbundet.
13:40 Besøk av Racha Helen Larsen og Egil Håskjold Larsen som driver filmfestivalen Mirage.

14:00 – 15:00 Felles lunsj. Sett deg sammen med en du ikke kjenner fra før!

Hva om jeg ikke kan komme? 

Vi forsøker å gjøre opptak av seminaret, slik at filmklubbfolk kan høre det / få høydepunktene i etterkant. Det kan også bli endringer i programmet i siste liten, men vi håper det går på skinner.

Reisestøtte:

Filmklubbforbundet tilbyr reisestøtte til  filmklubbseminaret i Tromsø.

Du kan få støtte om du sitter i styret for en filmklubb som er registrert hos oss. Vi støtter at en til to stykker fra styret kommer på seminar, og vi gir inntil kr. 3000 per person.

Beløpet går til å dekke reise og overnatting. Du må møte opp på hele seminaret for å få støtte (OBS: om du får covid, eller har symptomer, skal du ikke komme. Vi gir reisestøtte til de som ikke får til å komme på grunna av sykdom). Pengene utbetales i etterkant når du sender inn kvitteringer for turen. Støtten dekker ikke seminaravgift/ akkreditering. Summen vil nok ikke dekke hele turen, men har du ekstra lang reisevei og dyre billetter kan vi støtte litt mer. Send en epost til  nfk@filmklubb.no der du sier hvor du reiser fra og hva det vil koste.

Billetter til filmer på TIFF: 

For deg som er akkreditert: billetter hentes ut på nett dagen før visning eller samme dag. Du skal ha fått e-post om hvordan dette fungerer. For deg som ikke er akkreditert, er billettsalget åpent. I år skjer alt på nett.

Håper alle holder seg friske! Vi ser frem til å se dere!