fbpx
Regissørbesøk

Regissørbesøk

Gjør en av visningene i semesteret til noe virkelig ekstra! Inviter en regissør til å holde innledning om filmen sin i forkant av visningen!

Hvis dere kan tenke dere et slikt arrangement kan vi være behjelpelige med å formidle kontakt med den aktuelle regissøren, og også gi en underskuddsgaranti. Her er det virkelig ingenting å tape på prøve seg!

Regissører som vi vet er glad i filmklubber, og som har sagt seg positive til å besøke filmklubbene:

Dag Johan Haugerud –  Kortfilmer/novellefilmer: 16 levende klisjeer, Clinton – The musical, Fancine, Thomas Hylland Eriksen og Origamijenta  og Det er meg du vil ha. Alle disse kan leies av NFK, Det er meg du vil ha kan leies fra Arthaus (DCP) eller NFK (DVD). Spillefilm: Som du ser meg. Kan bookes som BluRay fra Norsk Filmdistribusjon.

Gunnar Hall Jensen, dokumentarfilmskaper: Gunnar Goes Comfortable, Gunnar Goes God, Hör mina ord, hårda, raka. Alle tre filmene er tilgjengelige fra NFK på DCP.

Ellen Lande er en filmregissør som i en årrekke har laget spennende, personlige og stilsikre kortfilmer med en rød tråd av feminisme i seg. Filmene hennes er vist, og har fått priser, på festivaler både i Norge og resten av verden. Likevel er de en godt bevart hemmelighet for de fleste av oss. NFK har en fin pakke med Ellen Landes kortfilmer på DCP – til utlån i filmklubbene.

Kajsa Næss, animasjonsfilmskaper. NFK kan tilby klubbene en flott dcp-pakke «Det beste fra Mikrofilm» med animasjonsfilmer fra animasjonsstudioet Mikrofilm, mange av dem signert Kajsa.  Vi har også flere av Kajsas kortfilmer på dvd/bluray og 35 mm, blant annet Leonidestorm, Bygningsarbeidere, Pussig og It Was Mine.

Spør oss! Så formidler vi kontakt!