Kortfilmfavoritter fra Grimstad 2015 (2015)

(Bildet er fra The Fjords – All in)
Kortfilmfavoritter fra Grimstad 2015 er en DCP- og Bluray-samling med høydepunkter fra Kortfilmfestivalen. Utvalget er gjort av Filmklubbforbundets styre og ansatte og består av filmer i mange ulike sjangere. Kan vises som en helhet eller hver for seg. Filmene er gratis å vise for filmklubber. Takk til Kortfilmfestivalen og til kortfilmskaperne som velvillig har stilt filmene til disposisjon!

Lengde (totalt): 72 min

Format: DCP, (Filmene er lagt inn som enkeltfilmer på samme dcp), Bluray

Filmene:

The Fjords – All In
Regi: Line Klungseth Johansen og Øystein Moe. Med: Mats Meistad, Simon Stokke, Prod.: Line K. Johansen, 2015, 5 min.

Dot Delight
Regi, manus og prod.: Kristian B. Walters. Med: Hege Hervik, Kristin Høiland, Kaila Bertha, Maliah Bjørlo, Perle In’t Veld Bendiksen, Amelia Vervik Olivares, 2014, 2 min.

It was mine
Regi: Kajsa Næss. Med: Laila Goody, Prod.: Lise Fearnley, Tonje Skar Reiersen, Elin Festøy, 2015, 8 min.

Mot Nord – Skate
Regi: Jørn Nyseth Ranum. Prod.: Anders Graham, 2015, 12 min.
Oslos rose
Regi og prod.: Det sporadiske filmkollektivet, 2015, 7 min.
Small Talk
Regi: Even Hafnor, Lisa Brooke Hansen. Med: Espen Gunstensen, Marit Langeland, Harry Halvorsen, Elisabeth Robstad, Prod.: E. Hafnor og Jon M. Puntervold, 2015, 22 min.
Verdensvevde kropper
Regi: Truls Krane Meby. Med: Heine Dybvik, Anders T. Andersen, Nina Bendiksen, Prod.: Jannik Dam Kehlet, 2015, 16 min.

DCP, Blu-ray
Norsk
  • NFK (Kortfilm)

Filmklubber kan vise kortfilmpakker gratis. For visning av enkeltkortfilm, da kontakt med chloe (at) filmklubb.no for prisavklaring.