Eventer & kurs

Velkommen til NFK sin studieavdeling! Her kan du finne programmeringstips ut fra studiemateriellet og filmene vi i NFK kan tilby. Du kan også finne ferdigsnekrede kurs. Hva med å holde et kurs i filmanalyse i din filmklubb? Vi kan tilby lån av kursmanus og klipp-dvd-er, eller en erfaren kursholder til å holde kurset.

Vi tilbyr også foredragsholdere til miniseminarer om f.eks TV-serier eller filmmusikk, sjekk ut tilbudene våre!

På disse sidene kan du også finne informasjonen du trenger for å søke støtte til kurs i egne klubber.

Kommende arrangementer:

TROMSØ FREDAG DEN 22. JANUAR 2016:
Seminar om filmklubbdrift  på Radisson Blu fra klokken 11-14:30.

Tema for årets internseminar er promotering og synliggjøring av filmklubbene.

tromsø

På årets seminar vil erfarne distributører av smal spillefilm og dokumentarfilm gi tips til filmklubbene om hvordan å promotere smale filmer og filmklubbvisninger. I tillegg vil vi servere tips om å promotere filmklubbvisninger som eventer.

Innledninger av bl.a. en av produsentene fra Sant & Usant dokumentarfilm (Jeg er KubaTil ungdommen) og Dave King (lærer på animasjonslinjen i Volda, produsent og kreativ leder for Raindog Studios og, ikke minst, ansvarlig for Dave’s Movie and Music Nights).  I tillegg vil Medietilsynet informere om de nye reglene for aldersetting på filmer.

Velkomne!

Følg med for mer detaljert info. Filmklubber kan søke reisestøtte etter spesielle regler. Kontakt atle@filmklubb.no for påmelding og mer informasjon

Bergen:
11. – 13. mars 2016. Bergenseminaret, filmvisninger, filmklubbkurs og filmklubbforbundets landsmøte