Velkommen til NFK sin studieavdeling

Velkommen til NFK sin studieavdeling

Her kan du finne både programmeringstips og ferdigsnekrede kurs. Vi tilbyr også foredragsholdere til miniseminarer om f.eks TV-serier eller filmmusikk, sjekk ut tilbudene våre!

All informasjon om ulike kurstilbud – og også informasjon for å søke støtte til kurs i egne klubber – ligger i venstre spalte.

Info om NFKs skriftserie og Zs temanumre – mulig bakgrunnsmateriale for å programmere filmer som temaserier – finner du her.

Bli med til Tromsø på seminar og festival!

Den tredje mann


Filmklubbforbundet har igjen gleden av å invitere styremedlemmer i filmklubber til seminar i Tromsø, fredag 18. januar 2019, på Driv fra klokken 11 til 14 med påfølgende lunsj. Påmelding til atle@filmklubb.no
Vi får blant annet besøk av folkene bak Hvor man vender tilbake, åpningsfilmen på årets festival.
På kvelden viser vi Den tredje mann av Carol Reed (bilde), og etterpå blir det fest med Tromsø filmklubb som vertskap.

Vi ber dere allerede nå om å holde av datoen og bestille reise og opphold. Bruk akkrediteringskode TIFF5 om dere vil delta på Tromsø internasjonale filmfestival

Reisestøtte

Det gis reisestøtte for 2 styremedlemmer fra hver klubb, inntil kr. 3000,- per person. Beløpet dekker opphold 2 netter (maks.kr.950,- per natt) og billigste reisevei, og forutsetter registrert oppmøte på seminaret. Reisestøtten utbetales etterskuddsvis mot kvitteringer, og dekker ikke akkreditering til TIFF2019.

Velkommen!