Eventer & kurs

Sorcerer

The sorcerer (Friedkin, 1977)

Bergsem og landsmøte, 20-22.03.15

Helgen 20-22. mars braker det løs med Bergsem og landsmøte i regi av Bergen filmklubb. I dette nyhetsbrevet inviterer de til en helg med film, faglig påfyll og sosialt samvær. Fra programmet kan de røpe førpremiere på Korsveien (Brüggemann, 2014), visning av nyinnkjøpte Sorcerer (Friedkin, 1977) og foredrag om tysk ekspresjonisme. Meld dere på og bestill reise i dag!

Bergen filmklubb har gleden av å invitere til årets Bergensseminar 20.-22. mars. Det blir en innholdsrik samling med landsmøte i Norsk filmklubbforbund, diverse filmvisninger og mye sosialisering. Det meste av programmet vil i år foregå i vårt eget visningslokale Tivoli, på studenthuset Kvarteret, midt i kjernen av bysentrum.

Påmelding og søknadsfrist
Påmelding skjer ved e-post til: post@bergen-filmklubb.no Søknaden må være mottatt innen 1. Mars. Husk at man må være til stede på seminar og landsmøte for å få støtte. Utbetalt reisestøtte til deltakere som ikke møter på seminar og landsmøte må tilbakebetales.

Seminaravgift
Seminaravgiften er på kr 250.-, og betales av den enkelte ved ankomst. Alle arrangementer inklusive lunsj og middag på lørdag samt lunsj på søndag er inkludert i seminaravgiften.

Reisestøtte
Alle filmklubber som har betalt kontingent til forbundet for våren 2014, kan søke om reisestøtte for inntil to styremedlemmer. Reisestøtten er på inntil kr 3.000 per person (inntil kr 4.000.- for de som bor i Finnmark), og er et tilskudd til reise og overnatting. Støtten blir utbetalt etterskuddsvis mot kvittering til filmklubbens konto. Søknad om reisestøtte sendes på e-post til: post@bergen-filmklubb.no. Merk søknaden «Reisestøtte BergSem 2015».
Det kan være lurt å kjøpe flybilletter tidlig!

Bosteder

For de som ønsker å bo så nærme Kvarteret som mulig kan vi nevne P-Hotels Bergen, som ligger ca. 100m unna. Det er rimelig og sentralt.  http://no.hotels.com/ho264663/p-hotels-bergen-bergen-norge/

 

Av andre alternativer i Bergen sentrum, kan vi nevne Citybox (http://citybox.no/) og Skansens pensjonat (http://www.skansen-pensjonat.no/).

 

Skulle du ha noen spørsmål, er det bare å sende oss en e-post: post@bergen-filmklubb.no.

Velkommen til en hyggelig helg i Bergen!

Vennlig hilsen

Bergen filmklubb


Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
English
In English
Medlemsfordeler
Facebook
Z
NFK utgir Z filmtidsskrift: Siste Z
Arthaus
NFK opprettet Arthaus - stiftelsen for filmkunst: