Velkommen til NFK sin studieavdeling

Velkommen til NFK sin studieavdeling

Her kan du finne både programmeringstips og ferdigsnekrede kurs. Vi tilbyr også foredragsholdere til miniseminarer om f.eks TV-serier eller filmmusikk, sjekk ut tilbudene våre!

All informasjon om ulike kurstilbud – og også informasjon for å søke støtte til kurs i egne klubber – ligger i venstre spalte.
Info om NFKs skriftserie og Zs temanumre – mulig bakgrunnsmateriale for å programmere filmer som temaserier – finner du her.

Filmklubbseminar på Driv i Tromsø, fredag 19. januar 2018

vt verdensteatret2 small

Filmklubbforbundet har igjen gleden av å invitere styremedlemmer i filmklubber til seminar i Tromsø, fredag 19. januar 2018, på Driv fra klokken 11 til 14 med påfølgende lunsj. Påmelding til atle@filmklubb.no. Seminaret arrangeres i forbindelse med Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF).

Norsk filmklubbforbund fyller 50 år i 2018, og jubileumsåret innledes med å møtes for å dele erfaringer og inspirere hverandre til fortsatt aktivitet. Endelig program er ikke fastsatt, men vi ber dere allerede nå om å holde av datoen og bestille reise og opphold. Filmklubbfredagen i Tromsø  består ellers av visning av Rosemary’s Baby (Polanski, 1968) og Tromsø filmklubbs legendariske fest. Bruk akkrediteringskode TIFF5 for påmelding til Tromsø Internasjonale Filmfestival

 Det gis reisestøtte for 2 styremedlemmer fra hver klubb, inntil kr. 3000,- per person. Beløpet dekker opphold 2 netter (maks.kr.950,- per natt) og billigste reisevei, og forutsetter registrert oppmøte på seminaret. Reisestøtten utbetales etterskuddsvis mot kvitteringer, og dekker ikke akkreditering til TIFF2018