Eventer & kurs

Filmseminar 2014 | 04.-05.10.2014 | Filmens hus i Oslo

Følg med for nærmere info!

 BLI MED PÅ NORDISK FILMCAMP 30. JUNI TIL 4. JULI!

Nordisk_filmcamp_2014-02

Nå kan filmklubb-medlemmer mellom 10 og 16 år møte andre filminteresserte barn og unge fra Danmark og Sverige i filmatiske omgivelser på Møn i Danmark, fra  30. juni til  4. juli 2014. Påmeldingen er åpen!

 

Hvordan foregår det? Undervisning og filmproduksjon vil finne sted på Filmfabrikkens lokaler på Møn, så vel som utenfor i filmatiske omgivelser. Møn er en øy i Danmark beliggende ca. 14 mil (ca. 2 timer) sør for København. Deltakerne skal bo på teaterhøgskolen Rødkilde, en flott gammel bygning med utsikt over havet og i gangavstand til Filmfabrikken.

 

Hvordan kommer du til Danmark og Møn? Deltakerne og deres foreldre skal sørge for transport til og fra København Hovedbanegård. Her arrangeres det felles avreise til Møn for alle norske deltakere med kollektivtransport (tog til Vordingborg og buss videre til Stege). Ved behov arrangeres det et møtepunkt i Oslo.

 

Hva koster det? Pris pr. deltaker er kr. 500,- som betales på forhånd ved påmelding. Dette dekker mat og overnatting samt undervisning , filmproduksjon og utflukter i de fem dagene campen varer.
Vi oppfordrer også interesserte foreldre eller ledsagere til å melde seg. Disse vil primært være kontaktperson/ansvarlig for de barna de har med under reise, evt. kontakt til foreldre hvis nødvendig. Pris per voksen er kr. 1000,- . Dette dekker overnatting og mat i fem dager.
Vi tilbyr reisestøtte inntil kr 3000,- per person for maks tre personer. Støtte utbetales etterskuddsvis mot kvitteringer og registrert oppmøte.

 

Hvordan søker du? Send e-post til Norsk Filmklubbforbund på chloef @ filmklubb.no. Her skal du opplyse om navn, alder, hvilken filmklubb du tilhører, et telefonnummer og e-postadresse. Fristen er fortløpende, vi stenger påmeldingen når alle plassene er ledige. Første barn til mølla! Hvis du får delta vil du motta en e-post i løpet av kort tid. Så får du tilsendt en faktura. Først når betalingen er gjennomført er du offisielt påmeldt. Merk at påmeldingen er bindende.

 

Filmcamp arrangeres av Danske børne- og ungdoms Filmklubber og Filmfabrikken, i samarbeid med Nordisk Kulturfond, Norsk Filmklubbforbund, Kulturskolan Miranda og SFF Film Studios.

Tidligere arrangement

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
English
In English
Medlemsfordeler
Facebook
Z
Siste Z
Arthaus