Eventer & kurs

Velkommen til NFK sin studieavdeling! Her kan du finne programmeringstips ut fra studiemateriellet og filmene vi i NFK kan tilby. Du kan også finne ferdigsnekrede kurs. Hva med å holde et kurs i filmanalyse i din filmklubb? Vi kan tilby lån av kursmanus og klipp-dvd-er, eller en erfaren kursholder til å holde kurset.

Vi tilbyr også foredragsholdere til miniseminarer om f.eks TV-serier eller filmmusikk, sjekk ut tilbudene våre!

På disse sidene kan du også finne informasjonen du trenger for å søke støtte til kurs i egne klubber.

barnefilmfestival

Kjære barnefilmklubber!

Barnefilmfestivalen i Kristiansand nærmer seg og det arrangeres barnefilmklubbtreff lørdag 25. april kl. 11-14. Husk å meld deg på til Chloé Faulkner chloef@filmklubb.no.

Dette er en unik mulighet til å knytte kontakt med andre barnefilmklubber i Norge, utveksle ideer og finne inspirasjon til barnefilmklubbvirksomheten.

I år vil temaet for møtet være programarbeid. Hvordan er programarbeidet organisert? Hvordan får man tak i de filmene man ønsker? Vi vil komme med tips til norske barnefilmer, filmperler og kortfilmpakker fra NFKs katalog. Til slutt spanderer vi lunsj.

Tema: Programarbeid Inspirasjon og tips til filmer + hvordan skaffer man de filmene man vil ha?
1- Presentasjonsrunde og diskusjon – ca 30-45 minutter
Klubbene presenterer seg selv: Hvor holder de til, hvor mange medlemmer, hvilken aldersgruppe, arrangeres det noen aktiviteter i forbindelse med eller utenfor visningene?
Pause
2- Programarbeid / Inspirasjon og tips – ca 45 minutter
– Hvordan er programarbeidet organisert, hvordan skaffer jeg de filmene jeg vil ha? – Inspirasjon og tips / filmperler: Norske barnefilmer, filmperler fra NFKs katalog , kortfilmpakker – Barnefilmklubbene presenterer sine favorittfilmer.
3- Besøk: En formidler forteller – 15 minutter
Kl. 13.00: Lunsj Spørsmål? Kontakt: Chloé Faulkner / chloef@filmklubb.no / 94847206

 Vel møtt!

Les mer om barnefilmfestivalen her!