Velkommen til NFK sin studieavdeling

Velkommen til NFK sin studieavdeling

Her kan du finne både programmeringstips og ferdigsnekrede kurs. Vi tilbyr også foredragsholdere til miniseminarer om f.eks TV-serier eller filmmusikk, sjekk ut tilbudene våre!

All informasjon om ulike kurstilbud – og også informasjon for å søke støtte til kurs i egne klubber – ligger i venstre spalte.
Info om NFKs skriftserie og Zs temanumre – mulig bakgrunnsmateriale for å programmere filmer som temaserier – finner du her.

INVITASJON TIL BERGENSSEMINARET 2017, NORSK FILMKLUBBFORBUNDS LANDSMØTE OG FILMTREFF

Bergen filmklubb 17

Bergen filmklubb har gleden av å invitere til årets Bergensseminar 17.-19. mars. Det blir en innholdsrik samling med landsmøte i Norsk filmklubbforbund, filmvisninger og sosialisering. Det meste av programmet vil foregå i vårt eget visningslokale Tivoli, på studenthuset Kvarteret, midt i Bergen sentrum.

Påmelding
Påmelding skjer på dette spørreskjemaet innen 1. Mars.

Seminaravgift
Seminaravgift kr 250.- betales av den enkelte ved ankomst. Alle arrangementer, lunsj begge dager og middag på lørdag er inkludert i seminaravgiften.

Reisestøtte
Alle filmklubber som har betalt kontingent til forbundet for våren 2017 kan søke om reisestøtte for inntil to styremedlemmer. Filmklubbene har mistet støtten fra Frifond organisasjon og NFK må selv stå for all reisestøtte til Bergenseminar og landsmøte i 2017. Vi tilbyr støtte inntil 2 000 kroner per person til reise og overnatting. For å gjøre kostnadene likest mulig for alle, tilbyr vi mer reisestøtte til klubber med spesielt høye reisekostnader – for eksempel klubber i Finnmark. Ta kontakt med oss på telefon 22474680 eller e-post nfk@filmklubb.no for spesialavtale.

Reisestøtte må søkes på forhånd og utbetales etterskuddsvis mot reiseregning med bilag. Reisestøtten forutsetter deltakelse på Bergenseminar og årsmøte. Søk støtte her. Kontakt oss dersom dere har spørsmål om reisestøtten.
Det er lurt å kjøpe flybilletter tidlig.

Bosteder
For de som ønsker å bo nær Kvarteret, kan vi nevne P-Hotels Bergen, som ligger ca. 100m unna. Det er rimelig og sentralt. Av andre alternativer i Bergen sentrum, kan vi nevne Citybox og Skansen pensjonat

Skulle du ha noen spørsmål, er det bare å sende oss en e-post: bfkpost@gmail.com.

Velkommen til en hyggelig helg i Bergen!

Vennlig hilsen

Bergen filmklubb