Eventer & kurs

barnefilmfestival

Kjære barnefilmklubber!

Barnefilmfestivalen i Kristiansand nærmer seg og vi håper at mange av dere vil delta. Som vanlig inviterer Filmklubbforbundet styremedlemmer på et barnefilmklubbtreff lørdag 25. april. NFK tilbyr reisestøtte for å reise til festivalen med barna (se under).

Les mer om barnefilmfestivalen her!

 

AKKREDITERING

Fristen for å akkreditere seg er 8. april. Du kan bestille akkreditering her!

– dersom du reiser med familien kan du bestille en familiepakke.
– husk å krysse av for at du er styremedlem i en barnefilmklubb

 

BARNEFILMKLUBBTREFF

Det arrangeres barnefilmklubbtreff lørdag 25. april kl. 11-14. Husk å meld deg på ved Chloé Faulkner chloef@filmklubb.no.

Dette er en unik mulighet til å knytte kontakt med andre barnefilmklubber i Norge, utveksle ideer og finne inspirasjon til barnefilmklubbvirksomheten.

I år vil temaet for møtet være programarbeid. Hvordan er programarbeidet organisert? Hvordan får man tak i de filmene man ønsker? Vi vil komme med tips til norske barnefilmer, filmperler og kortfilmpakker fra NFKs katalog. Til slutt spanderer vi lunsj.

Et mer detaljert program kommer.

 

REISESTØTTE FRA NFK

Hvordan søke reisestøtte:

Maks beløp for støtte er 3000,- per person for opptil to styremedlemmer per barnefilmklubb. Støttet dekker transport og to overnattinger på hotell (maks. 950,- pr. natt). I tillegg til de 3000,- dekker reisestøtten akkreditering på festivalen. Ønsker du å ta med barna tilbyr vi kr 1000,- i ekstra støtte.

Hotel Norge tilbyr rabattert overnatting for akkrediterte: se barnefilmfestivalens nettside for mer informasjon.  Yess! Hotel Kristiansand og Budget Hotel Kristiansand har rimelig overnatting.

En Frifond søknad med vedlagte kvitteringer sendes inn etterskuddsvis. For at søknaden skal være gyldig må alle feltene i søknadsskjemaet fylles ut.

For å få støtte må barnefilmklubben ha levert inn rapport og medlemslister for høsten 2014. Det er også en forutsetning at styremedlemmene møter opp på barnefilmklubbtreff lørdag 25. april.

Vel møtt!

 


Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
English
In English
Medlemsfordeler
Facebook
Z
NFK utgir Z filmtidsskrift: Siste Z
Arthaus
NFK opprettet Arthaus - stiftelsen for filmkunst: