fbpx
Kortfilmkveld med innledere

Kortfilmkveld med innledere

Filmklubbforbundet kan tilby klubbene en rekke kortfilmer, egnet for en egen kortfilmkveld. Vi tilbyr også innledere som stiller og er guide for en slik kveld. Her har vi flere tilbud:

  1. Besøk fra Kortfilmfestivalen i Grimstad. En representant for Kortfilmfestivalen i Grimstad kan hjelpe dere å sette sammen et program av kortfilmer for den aktuelle kvelden, og komme og snakke om filmene dere viser – og kortfilm generelt.
  2. Hva med et regissørbesøk? I samarbeid med Kortfilmfestivalen kan NFK hjelpe dere til å få en kortfilmskaper til å komme og presentere sin film.
  3. Eller hva med en kvelds introduksjon til norsk kortfilms historie? Vi er så heldige at Jan Erik Holst har sagt seg villig til å tilby klubbene en kveld med litt kortfilmhistorie, med visning av noen av de beste norske kortfilmer opp gjennom årene. Jan Erik Holst er tidligere direktør ved NFI, tidligere styreleder i NFK, og en av grunnleggerne av Cinemateket.

Vi har en «pakkeløsning» på de beste kortfilmene fra Grimstad hvert år. Men det går også utmerket an å lage en kveld med et «de beste norske kortfilmene», og plukke fritt fra våre dcp-er og BluRayer fra de siste årene.

Her er kortfilmpakkene våre. Man kan fint lage et program der man velger fritt fra disse:

Kortfilmfavoritter 2019

Kortfilmfavoritter 2018

Kortfilmfavoritter 2017

Kortfilmfavoritter 2016

Kortfilmfavoritter 2015

Kortfilmfavoritter 2014.

Kortfilmfavoritter 2013.

Kortfilmfavoritter 2012

For en kveld med norsk kortfilmhistorie anbefaler vi også filmene på denne DVD-en (supplert med Morten Skalleruds Året gjennom Børfjord):

Zs utvalgte kortfilmer gjennom 25 år (DVD)

Interessert? Kontakt oss ved ingridr at filmklubb.no