Skjemaer

Rapportering

Alle filmklubber må hvert år fylle ut et skjema om antall medlemmer, hvilke filmer de har vist, og laste opp medlemslister til Filmklubbforbundet. Vi trenger denne informasjonen for å dokumentere hvor mange som får glede av alt arbeidet filmklubbene legger ned.

OBS! Fra 2019 går vi fra semester- til årsrapportering. Det er fremdeles viktig å ta vare på medlemslister og ha oversikt over besøkstall på visninger, men vi vil be om tall for hvor mange unike medlemmer dere har i året (tidligere har vi bedt dere telle både vår og høst). Lenke til rapporteringsskjema kommer i desember 2019.

Tips ved medlemsregistrering

Ved stor pågang av medlemmer før visning kan det være en fordel å printe ut flere skjemaer slik at flere medlemmer kan fylle ut navn og adresse samtidig.

Andre skjemaer